Presentklubb
Vi älskar Presenter
Att belöna sina kunder är en bra affär!
Bli belönad när du handlar
Att belöna sina kunder med presenter och få dem att bli återkommande lojala kunder är grunden i vår vision. Detta har visat sig vara något som våra anslutna företag delar och fått ökad försäljning som resultat.
Även Ni kan bli förstahandsval hos 1000-tals nya potentiella kunder som använder appen idag.
Anslut er till Presentklubb!
"Kund Citat"
Suveränt med en enkel kundklubb för mitt "lilla" företag. Nu kan jag stoltsera med en modern app till alla mina kunder!
Vår vision och mission
Presenter åt alla...
Med hjälp av vårt presentklubbssystem kan ni nu belöna era kunder med värdefulla, spännande och roliga presenter i form av produkter, tjänster och upplevelser från ert, vårt samt även andra företag som också har en presentklubb. Detta genererar snabbt lojalare kunder och ökad försäljning

Ditt egna företags present är naturligtvis en del av ditt "presentbord" men kan även finnas hos andra presentklubbar om ni önskar och därigenom får du nya potentiella kunder som kommer till dig.
Presentklubb marknadsför sig aktivt i b.l.a sociala medier och på sökmotorer vilket också skapar nya kunder som önskar sig presenter och därför handlar ännu mer hos dig.

Presentklubb.se är skapat för att hjälpa framförallt små och medelstora företag som kanske inte har tid eller andra resurser till att ta fram en egen kundklubb eller göra egna stora säljdrivande kampanjer för tillväxt och därmed konkurrera mot de stora kedjorna.

Det bästa med Presentklubb.se är ändå att alla som har ett finger med i spelet är vinnare! Alla tjänar på att det går bra!
Möt vårt Team
Vår samlade kunskap kring lojala kundförhållanden "nerkokat" i en app - kan det va nått?
Peter Cervin
Grundare & Säljansvarig
Sandra Cervin
Grundare & Inspiratör
Tim Berners-Lee
Grundare & Utvecklingsansvarig
Sofia Freed
Säljansvarig
Ingela Eriksson
Butik Mitt-i-mellan
"Jag har nu hela 180 medlemmar i min Presentklubb, vilket är så kul med tanke på den korta tiden jag varit med... Måste tänka ut något kul eller bra tills vi når 200 medlemmar!"
Vill du veta mer?
Phone: +46 730 782736
E-mail: kontakt@presentklubb.se
Box 33, 438 21 LANDVETTER
Made on
Tilda